d Kaarikeskus - Palvelut

Ilmoituksia ja tulevia tapahtumia
Tällä hetkellä ei ole ilmoituksia.

Virkistystoiminta

 

 

Kaariravintolassa on kuukausittain kaikille avoimia laulu- tai musiikkiesityksiä. Myös paikalliset koululuokat ja päiväkotiryhmät käyvät esiintymässä. Lukion II-luokan vanhojen tanssiesityksellä helmikuussa ja keväisellä piknikillä kirsikkapuistossa toukokuussa on jo pitkä perinne.

 

Kaarikeskuksen väki juhlistaa perinteisesti myös uutta vuotta, vappua, juhannusta ja joulua. Niiden välillä juhlan aiheeksi riittää lettukestit tai vaikkapa leikkimieliset olympialaiset. Seuraa ilmoituksiamme tulevista tapahtumista!


Kaarikeskuksen pihapiirissä Kirsikkapuistossa sijaitseva Kaarenkierros on ikäihmisille suunniteltu lähiliikuntapaikka. Siihen kuuluu viisi ulkoliikuntalaitetta, nojailukaide ja tasapainopuomi. Kierros on 160m mittainen ja sen varrella levähdyspaikkoja penkkeineen.

 

 

Useat toimijat järjestävät virkistys- ja opintotoimintaa Kaarikeskuksessa

Vihtiläisten ikäihmisten Kaariklubi toimii vireästi joka keskiviikko klo 9-12 takkahuoneella. Toiminnan toteuttajana on Vihdin Vanhusten Tuki ry

.

Kaarikeskuksen oma askartelukerho kokoontuu kahden viikon välein.

SPR:n Vihdin osaston ystäväpalvelu tarjoaa Kaarikeskuksen asukkaille apua ulkoiluun joka keskiviikko.

 

Vihdin seurakunta järjestää kerran kuukaudessa hartaustilaisuuden ja juhlapyhien edellä on mahdollista nauttia ehtoollinen.

 

Sydänyhdistyksen Vihdin osasto pitää Sydänkahviota Kaarikodissa joka keskiviikko klo 9-12.

 

Hiiden Opiston Koti-Nummela ryhmä kokoontuu Kaarikodin tietotuvassa joka toinen viikko. Se kerää tietoja Nummelan kylähistoriikkia varten tallentaen niitä kotisivuilleen.

 

Ikäihmisten yliopisto ja Hiiden Opiston muita ryhmiä kokoontuu myös Kaarikeskuksessa.

 

Vihdin Vanhusten Tuki ry. Yhdistyksen tarkoituksena on toimia vanhusten aseman ja asunto-olojen parantamiseksi sekä heidän kaikenpuolisen kuntonsa ylläpitämiseksi.